Facebook pixel
Hem

Varmt välkommen

Det är jag som är Lina, personen bakom Hälsobalans.

Jag drivs av att hjälpa kvinnor nå sina mål och skapa hälsosamma vanor som håller livet ut. Mitt mål är att du som kommer till mig, aldrig ska behöva ta hjälp med din hälsa igen.

Jag har själv brottats med min vikt och hälsomässiga svårigheter och vet vad det innebär att dras med obalanser i kroppen som påverkar hela ens mående. Resultat som uteblir och frustration över att inte veta vad som orsakar dessa obalanser. Nu vill jag hjälpa dig att få kroppen att samspela igen, så att du också kan få de resultat du vill ha.

Mitt mission är att du på ett enkelt och hälsosamt sätt ska få bestående resultat.

Genom att ge dig rätt verktyg, kunskap och stöttning vill jag att du ska nå dina mål och äntligen få känna:

  • mindre frustration och osäkerhet

  • mer självförtroende och nöjdhet

Lär känna mig

Som liten provade jag det mesta inom idrott, men fastnade för handboll som jag spelade tills jag var 15 år. Därefter följde ett långt uppehåll med fokus på studier och studentliv.

Efter studenten flyttade jag till Sundsvall för att studera beteendevetenskap. Mitt mål var att arbeta med människor som av olika anledningar har det tufft. Något som efter examen ledde mig till Kriminalvården där jag arbetade under 9 års tid.

Det var först när jag fick barn som intresset för kost, träning och hälsa växte fram. Till en början handlade det om att bygga upp kroppen igen efter graviditeten och jag fick snabbt synbara resultat. Jag tog hjälp av en kost - och träningscoach och började förstå att maten spelade stor roll för att få de resultat jag ville ha.

Efter barn nummer två hade jag lärt mig så pass mycket om kroppen att jag på egen hand lyckades bygga mig stark. Intresset för hälsa hade nu blivit en passion och jag spenderade alltmer tid på att läsa på, träna och hjälpa kompisar och kollegor att nå sina mål.

Under de sista åren som anställd blev jag utbränd. Det var då jag bestämde mig för att äntligen satsa på min dröm att arbeta med hälsa. Jag sa upp mig och kastade mig ut i ovissheten. Jag började med att investera i kurser för att utveckla mina kunskaper inom hälsa och företagande och startade 2022 mitt alldeles egna företag, Hälsobalans.

Kontaktuppgifter:

Din Hälsobalans Sverige AB

Lina Uppström

lina.uppstrom@halsobalans.se

Ängskornsvägen 7

178 35 Ekerö

Org.nr: 559410-7335

Kontaktuppgifter:

Din Hälsobalans Sverige AB

Lina Uppström

lina.uppstrom@halsobalans.se

Ängskornsvägen 7

178 35 Ekerö

Org.nr: 559410-7335

Prenumerera på Hälsobalans nyhetsbrev

och få 7 hälsosamma och goda middagsrecept!